Projecten en advies

Infrastructuur REMOTE BV

Projecten en advies

Infrastructuurscan

Heb je het idee dat je bedrijf steken laat vallen op het gebied van automatisering? Vraag ons een scan te maken van je infrastructuur. Een van onze consultants komt dan langs om in kaart te brengen hoe de automatisering geregeld is en rapporteert zijn bevindingen. Wat gaat er goed en op welke punten is er ruimte voor verbetering? Zijn bevindingen geven je handvatten om zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van je automatisering. Ook kan zo’n rapport aanleiding zijn om een deel van de werkzaamheden aan ons uit te besteden. Omdat een kostencalculatie voor (gedeeltelijke) ICT-ondersteuning door Remote deel uitmaakt van de rapportage, weet je meteen waar je aan toe bent.

Verbetering Infrastructuur

Voor veel bedrijven is instabiliteit van hun automatisering een doorn in het oog. Begrijpelijk, want als de infrastructuur niet optimaal is ingericht of onderhouden wordt, zal dat resulteren in storingen en inefficiënt gebruik van je automatisering. Remote kan helpen je automatisering te verbeteren en te optimaliseren, zodat je er het maximale uit kunt halen en de beheerskosten tot een minimum beperkt.

Projecten

Bij Remote® kun je niet alleen terecht voor dagelijkse ondersteuning bij systeembeheerproblemen of automatiseringszaken. Wij werken ook op projectbasis. Je kunt ons bijvoorbeeld inhuren voor een verbeteringsproject, een conversie van je ICT naar een nieuwe omgeving, etcetera.

Is (een deel van ) je ICT aan vervanging toe en wil je het in één keer goed aanpakken? Schakel dan Remote® in. Wij adviseren je over software- en hardware-oplossingen waarmee je het meeste rendement uit je investeringen zult halen. Ook kunnen wij alles voor je inkopen tegen een aantrekkelijke prijs; desgewenst turn-key afleveren.

Verhuizen

Ga je verhuizen naar een ander bedrijfspand en wil je er zeker van zijn dat al je automatiseringszaken goed geregeld zijn? Remote B.V. kan alles voor je verzorgen. Van het maken van een bekabelingsplan tot aan het vervangen van je oude apparatuur en het aansluiten en installeren van alle hard- en software. Je hoeft zelf nergens meer aan te denken.

Remote B.V.
Faradaystraat 17
8013 PH Zwolle

Tel :+31 38 870 01 81
info@remote.nl
www.remote.nl

ServiceDesk:
Tel :+31 38 870 01 80
servicedesk@remote.nl

Remote B.V
KVK:05059146
BTW:NL 8058.05.916.B01