Cloud Oplossingen

Steeds meer bedrijven kiezen voor cloud computing vanwege de voordelen die deze manier van werken biedt op financieel, zakelijk en ICT-gebied. Werken ‘in de cloud’ past bovendien in de trend van Het Nieuwe Werken: veel mensen werken (deels) vanuit huis en kunnen op deze manier in contact blijven met hun bedrijf.

Alle bestanden en systemen waar ze toegang tot hebben op hun werk, kunnen ze namelijk ook op een willekeurige andere computer raadplegen.

Aanbieders springen in op de behoefte aan cloud computing in de zakelijke markt met allerlei producten. Misschien is het voor jouw bedrijf interessant om je eigen cloud op te zetten en onder te brengen bij Remote B.V.

Op die manier heb je je eigen kantoorautomatiseringsomgeving, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zaken als eventuele server(ruimte), software (inclusief upgrades) en back-ups.

Voor deze dienst betaal je maandelijks per gebruiker een vast bedrag. De belangrijkste winst is dat je altijd direct ondersteuning geniet van Remote B.V. die op de hoogte is van de systemen die in de cloud zijn ondergebracht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van cloud computing? Neem dan contact met ons op.

Office 365

Je volledige kantoor in de Cloud. Met Office 365 heb je altijd de nieuwste Office toepassingen altijd en overal tot je beschikking. Samenwerken wordt hierdoor een fluitje van een cent.

Online werkplek

Met onze Online Werkplek betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Geen IT-investeringen, afschrijvingen en geen onoverzichtelijke licenties meer. Met Online Werkplek klik je simpel aan wat een medewerker nodig heeft en dat is exact wat je betaalt.

Online Back-Up

Wij bieden een robuuste, schaalbare en volledig geïntegreerde Back-up service aan. Het beheer wordt door deskundige professionals voor je uitgevoerd, zodat je geen zorgen hoeft te maken en geen investeringen hoeft te doen in specifieke kennis.

Online Infrastructuur

Met onze Online Infrastructuur beschik je over een infrastructuur service. Dit houdt in dat je rekenkracht, geheugen, opslag- en netwerkcapaciteit afneemt, waarmee je ervoor kunt zorgen dat de IT omgeving de juiste functionaliteit levert aan de organisatie.