Automatisering uitbesteden?

Als je besluit om je automatisering uit te besteden, nemen wij de verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van de automatisering. Met andere woorden: wij nemen het systeembeheer, het netwerkbeheer, het applicatiebeheer en de servicedesk voor onze rekening. Wij geven advies over het gebruik en de inzet van het automatiseringssysteem binnen de organisatie en rapporteren over onze inzet en de prestaties.

We zijn een professionele organisatie die sinds 1992 systeembeheer diensten verzorgt bij vele klanten in diverse branches in zowel Nederland als Duitsland, België en Polen. We leveren systeembeheer diensten, verzorgen de helpdesk voor bedrijven, installeren hard en software.

We leveren onze diensten met toegevoegde waarde. Dit is terug te vinden in het kwaliteitsniveau van de dienstverlening, de ervaring op dit vakgebied en op het op maat leveren van de diensten.

Wij stellen hoge eisen aan het kennisniveau, de ervaring en flexibiliteit van onze medewerkers. Daarom werken we met ervaren beheerders. Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, op ons rekenen.

Heb je belangstelling of wil je er wat meer van weten?

Wil je teruggebeld worden?