Systeembeheer

Systeembeheer REMOTE BV

Alle of een deel van uw automatisering uitbesteden

U wilt uw automatisering uitbesteden. Remote neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van de automatisering op zich. Met andere woorden: wij nemen het systeembeheer, het netwerkbeheer, het applicatiebeheer en de Servicedesk voor onze rekening. Wij geven advies over het gebruik en de inzet van het automatiseringssysteem binnen de organisatie en rapporteren over onze inzet en de prestaties.

U heeft soms ondersteuning nodig

Heeft u zo nu en dan ondersteuning nodig, dan kunt u ook bij ons terecht. U belt ons op en bieden direct hulp door een van onze ervaren systeembeheerders. Ook kunt u gebruikmaken van onze Servicedesk of komen ter plekke ondersteuning bieden.

U wilt een aanvulling van uw interne systeembeheerder

Heeft u een eigen automatiseringsafdeling maar heeft u geregeld een capaciteitstekort, of wilt u een organisatie achter de hand hebben die ondersteuning levert als de eigen automatiseringsafdeling er niet meer uitkomt of even niet beschikbaar is?. Wij lossen die problemen op waar u zelf niet meer uitkomt of waar u geen tijd voor heeft. Op deze wijze bent u niet alleen altijd verzekerd van optimaal systeembeheer maar bent u ook bijzonder flexibel geworden.

U wilt een systeembeheerder inhuren

Voor organisaties die hun IT op orde willen houden zonder daarvoor een (extra) fulltime systeem-, netwerk- of applicatiebeheerder aan te nemen of in te huren biedt Remote haar flexibele poule aan. Deze poule bestaat uit gekwalificeerde medewerkers die flexibel – per dag(deel) – kunnen worden ingehuurd. U kunt ervoor kiezen om voor een vaste dag (of vaste dagen) in de week dezelfde medewerker te reserveren. Voordeel hiervan is dat u (de kwaliteiten van) de medewerker goed leert kennen en, andersom, dat de medewerker veel kennis opdoet van uw organisatie. De inzet wordt hierdoor efficiënter. U kunt uw planning in overleg vrijblijvend wijzigen.

Personal IT Assistant

De Personal IT Assistant Card is een creditcard met persoonlijke code waarmee je persoonlijke IT ondersteuning kunt krijgen. Deze is vooral bedoeld voor kleinere bedrijven die zowel zakelijk als in de prive situatie geholpen willen worden. Ter kennismaking ontvangt u éénmalig een ½ uur gratis ondersteuning. Daarna kan de kaart online opgewaardeerd worden, vanaf € 37,50 incl. B.T.W. Bij problemen helpt uw vaste assistent u vervolgens per telefoon of online .Meestal lost hij het dan zo op. Zo niet, dan komt hij op locatie.