Cloud oplossing

Cloud oplossingen REMOTE BV

Cloud oplossingen

Steeds meer bedrijven kiezen voor cloud computing vanwege de voordelen die deze manier van werken biedt op financieel, zakelijk en ICT-gebied. Werken ‘in de cloud’ past bovendien in de trend van Het Nieuwe Werken: veel mensen werken (deels) vanuit huis en kunnen op deze manier in contact blijven met hun bedrijf. Alle bestanden en systemen waar ze toegang tot hebben op hun werk, kunnen ze namelijk ook op een willekeurige andere computer raadplegen.

Aanbieders springen in op de behoefte aan cloud computing in de zakelijke markt met allerlei producten. Misschien is het voor jouw bedrijf interessant om je eigen cloud op te zetten en onder te brengen bij Remote B.V. Op die manier heb je je eigen kantoorautomatiseringsomgeving, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zaken als  eventuele server(ruimte), software (inclusief upgrades) en back-ups.
Voor deze dienst betaal je maandelijks per gebruiker een vast bedrag. De belangrijkste winst is dat je altijd direct ondersteuning geniet van Remote B.V. die op de hoogte is van de systemen die in de cloud zijn ondergebracht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van cloud computing? Neem dan contact met ons op.